Om Petanque

Opdateret: 6. marts 2019

Petanque

Vi spiller det hyggelige franske spil petanque, hor det gælder om at kaste stålkugler så tæt på en målkugle som muligt. Al udstyret til Petanque forefindes på banerne, og man behøver ikke at have spillet petanque før for at deltage. Der vil være instruktør tilstede på banerne på spilledagene.

Der bliver pt spillet onsdag aften, hvor vi kører en turnering over hele sommersæsonen. Der spilles også Torsdag eftermiddag, hvor de spillere der møder op på banerne spiller nogle runder. Efter spillet er der mulighed for at købe kaffe og kage i centeret.

Ud over det laver vi flere tiltag der sideløbende kører hele sommeren, Præmie og rødvinsturneringer, ligesom der er mulighed for at deltage i turneringer over hele Nordjylland.

Hvis alt dette har interesse er der mulighed for at komme ud og prøve spillet kvit og frit. De første 3 gange er gratis – derefter skal der betales kontingent til BFFI; men så kan man også deltage i alt det der bliver arrangeret af petanqueudvalget.

Kontakt Petanqueudvalget hvis du har spørgsmål til os eller hvis du gerne vil deltage. Vi kan kontaktes på mail eller direkte på telefon til én af udvalgsmedlemmerne. Kontaktinfo findes på BFFI Petanque hjemmesiden.

Vel mødt
Petanqueudvalget

Retur til Petanque

Kommentarer slået fra.
TOP