2. marts 2019

Petanque 2019

Så er det blevet forår og dermed igen blevet tid til at spille Petanque i BFFI. Al udstyret til Petanque forefindes på banerne, og man behøver ikke at have spillet petanque før, for at deltage. Der vil være instruktør tilstede på banerne på turneringsdagene.

BFFI Petanque laver udover turneringen flere tiltag, der sideløbende kører hele sommeren, Præmie og rødvinsturneringer, ligesom vi deltager i DGI ’s Limfjordsturnering. Det ligger fast at vi spiller onsdag aftener, og torsdag eftermiddage, og der kan, afhængig af tilmeldingerne, startes turneringer op andre aftener også.

Selve BFFI turneringen starter onsdag den 1/5 kl.18.00 og tilmeldinger skal være Petanqueudvalget i hænde hurtigst mulig eller senest 29/4. Man kan tilmeldes enten som enkeltperson eller som et doublehold (2 personer). Du kan tilmelde dig på telefon, SMS, E-mail eller ved at gøre det i en kommentar til dette opslag. Kontaktinfo til udvalget kan findes i menu til højre.

Prisen for deltagelse hele sæsonen er i år fastsat til 425,- Kr. pr. person.

26. februar 2019

Julepetanque

Så blev vores årlige julepetanque afviklet lørdag den 1. december. Det foregik i det fineste vejr, årstiden taget i betragtning. Regnvejr dagene før og efter – så lidt heldig var vi vist. Vi fik afviklet 4 runder og fundet frem til vinderne. Efterfølgende gik snakken og alle fik varmen i klubhuset, godt hjulpet på vej af glögg og æbleskiver.

Julepetanque

1. pladsen gik til Inger & Birka fra Hjørring, 2. plads til Susanne & Poul Erik – også fra Hjørring og 3. plads til Jytte & Knud fra Dall/Ferslev. Der var sædvanen tro også præmie til sidstepladsen 🙂 Resultat her, og flere billeder fra dagen her

Julepetanque

Tak for i år, Glædelig Jul og godt Nytår – Og så ses vi vel i det nye år 🙂

26. februar 2019

Æggepræmie 🙂

Der var årsmøde i BFFI Petanque den 4. oktober kl. 19.00. 18 medlemmer stillede op til mødet + et enkelt kommende medlem. Beretning, regnskab og Aktivitetsliste for 2019 blev gennemgået og vedtaget. På valg var Formanden, Per, og et bestyrelsesmedlem, Svend, som begge fik genvalg.

Petanque årsmøde

Vi var enige om at prøve at skaffe flere medlemmer til klubben, så derfor tilbyder vi gratis medlemsskab resten af 2018 sæsonen (frem til april 2019). Sidst men ikke mindst blev der uddelt præmier til de vindende hold fra onsdagsturneringen

26. februar 2019

Klubmesterskab 2018

Der var klubmesterskab 2018 på vores baner den 23/9. Kun 7 hold var mødt op i det dejlige vejr.

Klubmesterskab 2018

Vi spillede alle mod alle, så efter 6 kampe blev vinder fundet. Nr 1 blev: Per og Per, Nr 2: Inge & Arne og nr 3: Tove & Jørgen. Der var præmier til 1. og sidstepladsen.

Klubmesterskab 2018

Resultat her og flere billeder her

26. februar 2019

Der var rødvinsturnering på vores baner den 19/8. Det regnede desværre hele dagen, så det blev lidt en våd affære. Vejret til trods blev der spillet 4 runder inden der var kaffebord indendørs. Vinder blev Grethe & Nels fra Arentsminde, nr. 2 var Anette & Bent fra Arentsminde og 3. pladsen gik til Lili & Per fra Brønderslev.

Rødvinsturnering 19/8

Rødvinsturnering 19/8

Rødvinsturnering 19/8

Rødvinsturnering 19/8

Resultater her og flere billeder her

26. februar 2019

Der snakkes om tingene

Trods udsigt til regn og torden var 17 hold mødt op til vores rødvinsturnering den 17. juni. Vejret artede sig fint indtil sidste kamp, hvor der kom en byge forbi.

Vejret var med os næsten hele dagen

Der blev spillet 4 kampe inden PC’en havde fundet en vinder. Der var præmier til de 3 første og sidstepladsen – og selvfølgelig kaffe mm bagefter.

Klar til udlæg

Vinder blev Michael og Per, Brønderslev/Vedsted, Nr. 2: Karen & Jørn, Østervrå, Nr. 3: Annette og Bent, Arentsminde, og endelig gik sidstepladsen gik til et lokalt Brønderslev hold 🙂

Vi ses igen til August

Hele resultatet kan ses her, og der er flere billeder her

TOP