Pressemeddelelse omkring Naturgolf

3. maj 2019

D. 1. maj 2019 slår Brønderslev Familie og Firmaidræt dørene op for alle, der har interesse i at prøve kræfter med et spil Naturgolf. Foreningen har et stort fokus på fællesskabet og det sociale og håber at initiativet kan give anledning til at flere vil prøve foreningens tilbud.

Der er rig mulighed for at få motion og smil over læben, når Brønderslev Familie og Firmaidræt inviterer til gratis prøvetræning i Naturgolf d. 1. maj kl. 18.00 i klubhuset på Molsgade 16 i Brønderslev.

Naturgolf er måske for nogen et ukendt fænomen. Foruden banen i Brønderslev, er der da også kun én anden forening i Danmark. Det kan bedst sammenlignes som en blanding af almindelig golf og minigolf.
Naturgolf spilles i perioden fra maj til oktober. Ligesom i minigolf spiller man kun med en putter, men banen er på 18 huller, der går gennem skov og i åbent landskab som man kender det fra almindelig golf. En runde tager ca. 5 kvarter og spillet kræver ingen særlige forudsætninger.

”Vi er allerede mange, der har glæde af at spille naturgolf, men vi vil gerne have endnu flere med og give andre mulighed for at komme ned at se hvad vi laver,” siger Egon Korsbæk, der er ansvarlig for Naturgolfen i Brønderslev Familie og Firmaidræt.

Der er fællestræning på klubaftenerne hver onsdag fra kl. 18-20. I maj måned er det som ny muligt at spille gratis på klubaftenerne. Her er der også mulighed for at låne udstyr.

”Kom som du er, og nyd et par timer i selskab med andre, få lidt frisk luft og motion til krop og sjæl. Det er et fantastisk sjovt og nemt spil” slutter Egon Korsbæk.

Det er Brønderslev Familie og Firmaidræt og Bevæg dig for livet – Senior i Brønderslev Kommune, som står bag prøvetræningen d. 1. maj og de der tilhørende gratis træninger på klubaftenerne. Niveauet er, så alle kan deltage uanset fysisk forfatning og tidligere erfaring med idræt. For yderligere information kan man kontakte foreningen på naturgolf@bffi.dk

Fakta: Bevæg dig for livet
Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Det er målet i det historiske samarbejde, DGI og DIF har indgået med TrygFonden og Nordea-fonden om opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt: Bevæg dig for livet. Visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie.

Fakta: Senioridræt
Mere end 450.000 seniormedlemmer over 60 år dyrker idræt i foreningslivet. Men med et stigende antal ældre de kommende år er der et stort potentiale både for den enkelte og for samfundet, hvis indsatsen for regelmæssig motion styrkes. Tal fra Det Økonomiske Råd viser, at samfundet kan spare 12,5 milliarder i 2050 på en sund aldring.

Kommentarer slået fra.